Palvelemme kouluttajatason

ammattitaidolla.

Ajanvaraus:
Mynämäki: 040 584 9401
Laitila: 040 581 6443

Palveluksessanne

KYNSIHUONE & KAUNEUS liikkeiden henkilökunta koostuu erittäin ammattitaitoisista ja alalleen tunteen palolla vihkiytyneistä tekijöistä. Päivitämme osaamistamme säännöllisesti alan koulutuksilla ja omilla sisäisillä luovuus- ja ideointipäivillä. 

Sari Kantelo

Akryyli- ja geelikynnet

kouluttaja

Työtä pelkäämätön Sari on Kynsihuoneen perustaja. Akryylikynnet ja sokerointi kuuluvat hänen palveluvalikoimaansa. Jatkuva kouluttautuminen ja kouluttaminen pitävät huolen korkeasta ammattitaidosta. Sarilla on kokemusta kilpailemisesta Suomessa sekä ulkomailla, nykyisin aika kuluu pääasiassa salonkitöitä tehden sekä huolehtien Mynämäen ja Laitilan Kynsihuoneista. Vapaa-aikansa Sari viettää puutarhaa hoitaen ja koiran kanssa ulkoillen.

Anu Elo | Laitila

Akryyli- ja geelikynnet

Ripsipidennykset

Anu on iloinen ja työtä pelkäämätön kauneuden ammattilainen. Hän on erittäin joustava työaikojen suhteen ja tarvitessa voit sopia kynsi- tai ripsihuollon aamuvarhaisesta iltamyöhään. Vapaa-aikansa Anu viettää ulkoillen ja moottoripyöräillen. Remontti taitoisena myöskodin pienet remontit sujuvat häneltä käden käänteessä

 

Marina Nordell

Akryylikynnet, ripsipidennykset

Kosmetologi

Iloinen ja tarkkaa työtä tekevä Marina loihtii tähtisilmät ripsienpidennyksillä ja kauniit kynnet akryylillä. Taskusta löytyy myös kosmetologin koulutus ja kilpailukokemusta ripsistä sekä kynsistä. Vapaa-aikansa Marina viettää shoppaillen ja koiriensa kanssa lenkkeillen.

 

Saaga Kantelo

Akryylikynnet

Nuori ja reipas Saaga tekee akryylikynsiä oman työnsä ohella.

Hanna Bergman

Akryyli- ja geelikynnet

Ripsipidennykset, kosmetologi

Hanna on osaava ja kokenut ripsien ja kynsien tekijä. Hän hallitsee tämän hetken viimeisimmät ripsienpidennystrendit. Kynnet Hanna taitelee osaavasti niin geelistä kuin akryylistäkin. Vapaa-aikansa Hanna viettää jäähalleilla touhukkaana jääkiekko-mammana ja koirien kanssa lenkkeillen.

 

Miia Mustonen

Kosmetologi

Miia on huumorintajuinen, iloinen ja paneutuu työhönsä. Hänellä on yli 20- vuoden kokemus kauneudenhoitoalalta. Miia loihtii täydelliset kulmat, vie sinut kasvohoidoissa Kalaharin tuoksujen ylelliseen maailmaan ja tekee jaloistasi kevyet ja pehmeät. Miia hoitaa sinut kasvoista varpaisiin tarpeitasi kuunnellen ja kunnioittaen. Vapaa- aikansa Miia viettää perheensä parissa, ulkoillen tai punttiksella.

​Kynsihuone Mynämäki:
puh. 040 584 9401
Keskuskatu 15
Kynsihuone Laitila:
puh: 040 581 6443
Vihtorinkatu 7