Palvelemme kouluttajatason

ammattitaidolla.

Ajanvaraus:
Puh: 040 584 9401

Palveluksessanne

KYNSIHUONE & KAUNEUS salongin henkilökunta koostuu erittäin ammattitaitoisista ja alalleen tunteen palolla vihkiytyneistä tekijöistä. Päivitämme osaamistamme säännöllisesti alan koulutuksilla ja omilla sisäisillä luovuus- ja ideointipäivillä. 

Sari Kantelo

Akryyli- ja geelikynnet

kouluttaja

Työtä pelkäämätön Sari on Kynsihuoneen perustaja. Akryylikynnet ja sokerointi kuuluvat hänen palveluvalikoimaansa. Jatkuva kouluttautuminen ja kouluttaminen pitävät huolen korkeasta ammattitaidosta. Sarilla on kokemusta kilpailemisesta Suomessa sekä ulkomailla, nykyisin aika kuluu pääasiassa salonkitöitä tehden Mynämäellä. Vapaa-aikansa Sari viettää puutarhaa hoitaen ja koiran kanssa ulkoillen.

Miia Mustonen

Diplomikosmetologi

Master Gel kynnet

Ripsipidennykset

Yumi Lashes ripsien kesto-taivutukset ja kulmien laminoinnit

Miia on huumorintajuinen, iloinen ja haluaa antaa parasta työssään. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus kauneudenhoitoalalta. Kouluttautuminen on hänelle avainsana, jotta pysyy ajan trendeissä mukana. Miia hoitaa sinut päästä varpaisiin tarpeitasi kuunnellen ja kunnioittaen. Vapaa-aikansa Miia viettää perheensä parissa, ulkoillen  ja liikuntaa harrastaen.

Miia-001.jpg

Sanni Kantelo

Meikkaukset, Ripsienpidennykset, 

Kestotaivutukset, Laminointi 

& Master Gel kynnet

Meikkaaja-maskeeraaja

Helsingissä meikkaaja-maskeeraajaksi valmistuneelta Sannilta saat juhlameikin kuin erikoisemmatkin meikkaustyöt, vain mielikuvitus on rajana! Myös ripsienpidennykset, kulmien laminointi sekä Master Gel kynnet kuuluvat hänen palveluvalikoimaansa. Vapaa-aikansa Sanni viettää lapsiensa kanssa sekä sivellin kädessä maalaillen kasvoille tai kankaalle.

Hanna Bergman

Akryyli- ja geelikynnet

Ripsipidennykset, kosmetologi

Hanna on osaava ja kokenut ripsien ja kynsien tekijä. Hän hallitsee tämän hetken viimeisimmät ripsienpidennystrendit. Kynnet Hanna taitelee osaavasti niin geelistä kuin akryylistäkin. Vapaa-aikansa Hanna viettää jäähalleilla touhukkaana jääkiekko-mammana ja koirien kanssa lenkkeillen.

 

Saaga Kantelo

Akryylikynnet

Nuori ja reipas Saaga tekee akryylikynsiä toisen työn lomassa.

 

15826491_1343623835695943_82431995796464