Palvelemme kouluttajatason

ammattitaidolla.

Ajanvaraus:
Puh: 040 584 9401

Palveluksessanne

KYNSIHUONE & KAUNEUS salongin henkilökunta koostuu erittäin ammattitaitoisista ja alalleen tunteen palolla vihkiytyneistä tekijöistä. Päivitämme osaamistamme säännöllisesti alan koulutuksilla ja omilla sisäisillä luovuus- ja ideointipäivillä. 

Sari Kantelo

Akryyli- ja geelikynnet

kouluttaja

Työtä pelkäämätön Sari on Kynsihuoneen perustaja. Akryylikynnet ja sokerointi kuuluvat hänen palveluvalikoimaansa. Jatkuva kouluttautuminen ja kouluttaminen pitävät huolen korkeasta ammattitaidosta. Sarilla on kokemusta kilpailemisesta Suomessa sekä ulkomailla, nykyisin aika kuluu pääasiassa salonkitöitä tehden sekä huolehtien Mynämäen ja Laitilan Kynsihuoneista. Vapaa-aikansa Sari viettää puutarhaa hoitaen ja koiran kanssa ulkoillen.

Miia Mustonen

Kosmetologi

Miia on huumorintajuinen, iloinen ja paneutuu työhönsä. Hänellä on yli 20- vuoden kokemus kauneudenhoitoalalta. Miia loihtii täydelliset kulmat, vie sinut kasvohoidoissa Kalaharin tuoksujen ylelliseen maailmaan ja tekee jaloistasi kevyet ja pehmeät. Miia hoitaa sinut kasvoista varpaisiin tarpeitasi kuunnellen ja kunnioittaen. Vapaa- aikansa Miia viettää perheensä parissa, ulkoillen tai punttiksella.

Hanna Bergman

Akryyli- ja geelikynnet

Ripsipidennykset, kosmetologi

Hanna on osaava ja kokenut ripsien ja kynsien tekijä. Hän hallitsee tämän hetken viimeisimmät ripsienpidennystrendit. Kynnet Hanna taitelee osaavasti niin geelistä kuin akryylistäkin. Vapaa-aikansa Hanna viettää jäähalleilla touhukkaana jääkiekko-mammana ja koirien kanssa lenkkeillen.

 

Anu Elo

Akryylikynnet, Ripsipidennykset

Anu on tekee vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla sekä kynnet että ripsienpidennykset.

Saaga Kantelo

Akryylikynnet

Nuori ja reipas Saaga tekee akryylikynsiä oman työnsä ohella.

​Kynsihuone Mynämäki:
puh. 040 584 9401
Keskuskatu 15