Meiltä myös hemmottelevat

lahjakortit!

Ajanvaraus
Puh: 040 584 9401

 Hinnasto Mynämäki

Rakennekynnet
Kestolakkaus
 

Rakennekynnet, uudet 

Rakennekynsien huolto 

- erikoispitkät

 

Stiletti / erikoismuodot, uudet 

Stiletti / erikoismuodot, huolto

 

Varpaan kynsien geelaus

Koristelut

1 kynnen korjaus

 

Rakennekynsien poisto

Rakennekynsien poisto 

+ kestolakkaus

60/75 €

45/55 €

+ 5 €

65/80 €

48/60 €

 

56 €

alk. 1 €

 7 €

 

35 €

 

55 €

 

*

Kynsimuotoilijan hintaluokka

määräytyy kilpailukokemuksen

& työvuosien

mukaan.

Kestolakkaus, sormet/varpaat

Kestolakkaus, ranskalainen

Kestolakkaus, huolto

Kestolakkauksen poisto

35 €

38 €

35 €

15 €

 
Ripsipidennykset
Ripset ja kulmat

Uudet ripset

Uudet, sekoitus

Uudet volyymiripset

 

3-4 vk huolto 

5 vk huolto 

6 vk huolto 

 

3-4 huolto, sekoitus

5 vk huolto, sekoitus

6 vk huolto, sekoitus

 

3-4 huolto, volyymi

5 vk huolto, volyymi

6 vk huolto, volyymi


 

80 €

95 €

100 €

 

alk. 51 €

alk. 61 €

alk. 71 €

 

65 €

75 €

85 €

 

70 €

80 €

90 €

Ripsien ja kulmien värjäys

Kulmien muotoilu + värjäys

25 €

20 €

Vahaus/Sokerointi
 

Bikini 

Kainalot

Käsivarret

Sääret

Sääret + reidet

Rinta / vatsa

Kasvot

Bikini, sääret, kainalot -paketti

Brassi (vain sokerilla)

Stringi (bikini+pakaravako)

26 €

11 €

21 €

21 €

36 €

35 €

11 €

51 €

50 €

40 €

 
Kasvohoidot

Ultraääni 59 €       
Ultraääni on täysin kivuton koneellinen ihonpuhdistus. Se kuorii, uudistaa ja kirkastaa. Puhdistaa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti ja sopii kaiken ikäisille, joilla on epäpuhtauksia sekä akneiholle. Välittömästi näkyvät tulokset. Syväkuorinnan ansiosta hoitotuotteet imeytyvät paremmin ihoon. Voidaan toistaa kerran kuukaudessa. Sis. alkupuhdistuksen, syväkuorinnan, ihotyypin mukaisen naamion, seerumin ja hoitovoiteen. Kesto 60 min.


Ultraääni + hieronta 79 €
Täydellinen kasvojen hoitopaketti. Sisältää syväkuorinnan lisäksi rentouttavan hieronnan  kasvoista decolleteelle asti. Koet totaalisen rentoutumisen Kalaharin ihanien luonnontuoksujen maailmassa. Sopii kaiken ikäisille, joilla on normaali – sekaiho ja joiden iho kaipaa myös kosteutta. Sis. alkupuhdistus, syväkuorinta, hieronta, naamio ihotyypin mukaan, seerumi ja hoitovoide. Kesto 90 min.

Kalahari kasvohoito/ Honeybush Facial 69 €
Erittäin rentouttava ja ainutlaatuinen hoito pitkällä hieronnalla kasvoista decolleteen alueelle. Hoidosta voidaan tehdä kosteuttava, kiinteyttävä tai puhdistava valitsemalla tehokkaat kasvipohjaiset erikoisnaamiot yksilöllisesti ihon tarpeiden ja ihotyypin mukaan. Sopii kaikille ihotyypeille. Ihosta tulee silkinpehmeä ja elinvoimainen. Sis. alkupuhdistus, entsyymikuorinta, seerumi, naamio, hieronta ja hoitovoide. Kesto 75 min.

Baobab happohoito/Nuorentava hoito/Antioksidanttihoito + C-vitamiini  65 €
100 % Orgaaninen kasvihappohoito näkyvään ihon kiinteyttämiseen, kirkastamiseen ja  elvyttämiseen. Antioksidanttinen Baobab kasvihappohoito madaltaa juonteita ja pienentää ihohuokosia. Loistava anti-ageing hoito, jota suositellaan myös sarjana. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja couperoottiselle iholle rauhoittamaan punoitusta sekä näppyiselle iholle lieventämään tulehdusta. Tuloksena kauniin heleä ja pehmeä iho. Sis. alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, C-vitamiininaamion ja hoitovoiteen. Kesto 60 min.

Phyto Compound entsyymihoito/Anti-ageing kuorintahoito 50 €
Phytoentsyymihoito on lyhyt, mutta sitäkin tehokkaampi kuorintahoito. Hoidosta saadaan vaihtoehtoisesti kiinteyttävä, kosteuttava tai puhdistava ihon tarpeiden mukaan. Hoito kirkastaa, tasoittaa juonteita ja ihon väriä sekä aknearpia. Lievää ihon kuoriutumista voi ilmaantua hoidon jälkeisenä päivänä. Tuloksena näkyvä juonteiden madaltuminen, pienentyneet ihohuokoset, katkenneiden verisuonten ja punoituksen väheneminen ja kirkastuminen. Ei herkälle eikä pigmentoituneelle iholle. Hoito voidaan toteuttaa kahden viikon välein kuurina. Sis. entsyymikuorinnan, hoitotiivisteen, kasvipohjaisen erikoisnaamion ja hoitovoiteen. Kesto 30 min.

 

LISÄPALVELUT
KASVOHOITOJEN YHTEYTEEN:

•  Kulmien värjäys 10 €

•  Kulmien ja ripsien kestovärjäys 20 €

•  Kasvojen sokerointi/vahaus 5 €

 
Jalkahoidot

Perusjalkahoito 60 €
Täydellinen hoito jaloille, jossa poistetaan kovettumat ja känsät liotuksen jälkeen, ohennetaan ja siistitään kynnet ja kynsinauhat, leikataan kynnet ja lopuksi imeytetään hoitovoide kevyellä hieronnalla. Olo on taivaallisen kevyt tämän kokemuksen jälkeen ja tunnet jalkojesi ihon uudella tavalla pehmeinä ja hoidettuna.  Muista pitää ja jaloistasi huolta niin koko kehosi voi hyvin. Kesto 75 min.

MediHeel pikajalkahoito & kestolakkaus 63 / 65 €

Sisältää kynsien huolittelun, kestolakkauksen, kovettumien kemiallisen kuorinnan, kirkastavan AHA-kuorinnan koko jalkaterän alueelle, kosteutuksen sekä Gold Spriz kultasuihkeen. Kesto noin 60 min.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Kestolakkaus 33 €
Kestolakkaus ranskalainen 35 €

+ MediHeel pikajalkahoito 30 €

Yht. 63/65 €

​Kynsihuone Mynämäki:
puh. 040 584 9401
Keskuskatu 15