top of page

Mitä on ripsienpidennys?

Pitkät, kaarevat ja kauniit ripset ilman ripsiväriä, kestoväriä tai taivutusta
Liimattavat ripsikuidut ovat synteettisiä, yksittäisiä ripsiä, jotka säilyttävät kauniin muotonsa päivästä toiseen. Jokainen ripsikuitu on erittäin kevyt ja muodoltaan luonnollinen eli juuresta paksumpi ja ohenee kohti kärkeä. Ripset istutetaan luonnonripsiin yksittäin siten, että ne näyttävät kuin oikeilta ripsiltä, mutta pidemmiltä ja kaarevammilta. Kuidut kiinnitetään ripsienpidennyksille tarkoitetulla erikoisliimalla. Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, eli jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu ja näin saadaan ”eritellympi look”. Klassisien ripsien paksuus 0,10-0,20 mm.


Ripsienpidennykset liitetään ainoastaan omaan ripseesi kiinni ja näin ollen tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä. Omien ripsien kasvuaika on normaalisti n. 60-90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle. Normaalisti ihmisillä on noin 50-150 ripseä / silmä, joten lopputuloksissa voi olla paljon eroja. Silmissä on joka hetki ripsiä, jotka ovat eri kasvuvaiheessa. Ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä joka päivä samalla kun uusia ripsiä kasvaa. Suosittelemme käyntiä ripsihuollossa 3-4 viikon välein, jolloin täytetään kohdat joista ripsiä on näkyvästi pudonnut. Sekä kasvanut uusia, riittävän pitkiä ripsiä on kasvanut, joihin pidennykset voidaan liittää. Oikein laitettuina pidennykset eivät vahingoita omia ripsiä. Jos sinulla on silmätulehdus, emme valitettavasti hygieniasyistä voi tehdä sinulle ripsipidennyksiä.
 

Volyymiripset
Volyymiripsissä käytetään uutta menetelmää, jossa yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Menetelmä ei kuitenkaan rasita omia ripsiä enempää kuin klassiset, sillä volyymiripsikuidut ovat ohuempia kuin klassiset ripsikuidut. Volyymiripsikuituja liimataan 2-5 kappaletta vahingoittamatta omia ripsiä. Volyymiripsistä saa näyttävämmät kuin klassisista, mutta niistä saa myös todella luonnolliset, mikäli asiakas itse näin haluaa. Ripsien paksuus 0,07 mm.


Sekoitusripset
Sekoitusripset ovat nimensä mukaan sekoitus klassisia- ja volyymiripsiä. Volyymia, mutta tummuutta ja syvyyttä katseeseesi.

MAHDOLLISIA SYITÄ MIKSI RIPSIPIDENNYKSET EIVÄT PYSY

  • Ripsien likaisuus ennen kiinnitystä tai silmien vuotaminen laittaessa (ripsiväri jää helposti ripseen ja liima jää kiinni vain ripsivärin pintaan). Muista siis pestä ripsesi ennen laittoa!

  • Huono pesu/kotihoito – ripsityveen erittyy iso määrä rasvaa/likaa/rähmää

  • Öljypitoisten tuotteiden käyttö, liika meikki (luomella) tai ripsivärin käyttö

  • Kesällä pysyvyys voi olla heikompaa, esim. hikoilun, uinnin ja saunomisen vuoksi

  • Jotkut lääkkeet, antibiootit, sairaudet (kilpirauhassairaudet), kalaöljykapseleiden syönti, tai silmätipat voivat heikentää oman ripsesi laatua

  • Hormonit (raskaus / imetys / e-pillerit / stressi)

  • Hankaus, kyyneleet

  • Lasimainen ripsi tai rasvainen iho

  • Nukkuminen kasvot tyynyä vasten

  • Luonnonripsen kasvun nopeus

bottom of page